Vores refunderings- og returpolitik varer 30 dage. Hvis der er gået 30 dage siden dit køb, kan vi ikke tilbyde dig en fuld refusion eller ombytning.

For at være berettiget til en returnering skal din vare være ubrugt og i samme stand, som du modtog den. Den skal også være i den originale emballage.

Flere typer varer er undtaget fra returnering. Letfordærvelige varer som f.eks. fødevarer, blomster, aviser og magasiner kan ikke returneres. Vi accepterer heller ikke produkter, der er intime eller sanitære varer, farlige materialer eller brandfarlige væsker eller gasser.

Yderligere varer, der ikke kan returneres:

For at gennemføre din returnering skal vi have en kvittering eller et bevis for købet.

Du må ikke sende dit køb tilbage til producenten.

Der er visse situationer, hvor der kun ydes delvis tilbagebetaling:

  • Bog med tydelige tegn på brug
  • CD, DVD, VHS-bånd, software, videospil, kassettebånd eller vinylplader, der er blevet åbnet.
  • Enhver vare, der ikke er i original stand, er beskadiget eller mangler dele af årsager, der ikke skyldes en fejl fra vores side.
  • Enhver vare, der returneres mere end 30 dage efter levering

Når din returnering er modtaget og inspiceret, sender vi dig en e-mail for at give dig besked om, at vi har modtaget din returnerede vare. Vi giver dig også besked om godkendelse eller afvisning af din tilbagebetaling.

Hvis du bliver godkendt, vil din tilbagebetaling blive behandlet, og der vil automatisk blive foretaget en kreditering på dit kreditkort eller din oprindelige betalingsmetode inden for et vist antal dage.

Hvis du endnu ikke har modtaget en tilbagebetaling, skal du først tjekke din bankkonto igen.

Kontakt derefter dit kreditkortselskab, det kan tage noget tid, før din refusion er officielt bogført.

Kontakt derefter din bank. Der går ofte en vis behandlingstid, før en tilbagebetaling er bogført.

Hvis du har gjort alt dette, og du stadig ikke har modtaget din tilbagebetaling endnu, bedes du kontakte os på {emailadresse}.

Sale items

Kun varer til normalpris kan refunderes. Udsalgsvarer kan ikke refunderes.

Vi erstatter kun varer, hvis de er defekte eller beskadigede. Hvis du har brug for at ombytte den til den samme vare, skal du sende os en e-mailog sende din vare til os.

Hvis varen var markeret som en gave, da den blev købt og sendt direkte til dig, vil du modtage et gavekredit på værdien af din returnering. Når den returnerede vare er modtaget, vil du få et gavekort tilsendt med posten.

Hvis varen ikke var markeret som en gave, da den blev købt, eller hvis gavegiveren fik ordren sendt til sig selv for at give den til dig senere, sender vi en tilbagebetaling til gavegiveren, og de vil få besked om din returnering.

For at returnere dit produkt skal du sende dit produkt til os.

Du er ansvarlig for at betale dine egne forsendelsesomkostninger for at returnere din vare. Forsendelsesomkostningerne kan ikke refunderes. Hvis du modtager en refusion, vil omkostningerne til returforsendelse blive fratrukket fra din refusion.

Afhængigt af hvor du bor, kan det variere, hvor lang tid det kan tage for dit ombyttede produkt at nå frem til dig.

Hvis du returnerer dyrere varer, kan du overveje at bruge en sporbar forsendelsestjeneste eller købe en forsendelsesforsikring.

Kontakt os for spørgsmål vedrørende refundering og returnering.